Tel.:
China Ruw Honey Bee Pollen fabrikant
Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Bijenster-Maak Uw Bijen Grote Ster zijn

Thuis

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Een paar woorden over ons
1 2 3

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Bijenster

 

 

De bijenster is de meest professionele one-stop imkerijplaat voor de klanten van de imkerijindustrie in de gehele wereld. De bijenwas, het bijenstuifmeel, de koninklijke gelei en het imkerijmateriaal zijn onze netstromen. Breed schikt van categorieën en de productdiversiteit, samen met onze concurrerende prijzen, staat ons toe om onze cliënten verschillende eisen tevreden te stellen. Geen kwestie waar u van bent, wat de imkerijgewoonte u heeft, hier u kan de speciale imkerijproducten vinden om u tevreden te stellen en u te nemen een zeer perfecte ervaring.

De bijenster werd gevestigd van een familie van beekeepers aangezien 1980.Beekeeper Fang zeer goed in Henan-provincie omdat hij in imkerij zeer professioneel was werd gekend, zijn zijn bijenkolonies altijd sterker dan anderen en kunnen meer honing, koninklijk gelei en stuifmeel bebouwen. Veroorzaak de echte liefde van bijen, is hij zeer ijverig in het ontwikkelen van de zaken van de imkerijindustrie. 25 jaar geleden, begon de Hoektand om bijenkorven te produceren, zo verhoogden de houten kaders en toen de productiewaaier tot het blad van de bijenwasstichting, bijenrokers, imkerijkleren. Eerst, concentreerden wij ons hoofdzakelijk op de binnenlandse markt. Na stelde de Chinese binnenlandse imkerijmarkt zeer goed, met de ononderbroken uitbreiding van schaal tevreden, richtten wij 10 jaar geleden de Internationale Handelsafdeling op en begonnen onze de uitvoerreis. Na meer dan 30 jaar het harde werk, hebben wij ons nu ontwikkeld tot een globaal uitvoerig bedrijf het integreren van de imkerijmateriaal en bij producten, verwerking en verkoop.

Wij geloven altijd dat de Superieure Kwaliteit, de Concurrerende Prijs en de Beste Dienst de basisprincipes zijn om onze klantenwinst in de termly lange markt te helpen. Wij zijn trots van onze manier om zaken en de goede verhoudingen te doen die ons om met onze klanten toestaan over de hele wereld te bouwen. Aarzel niet om ons te contacteren, zien wij ernaar uit u bij te staan!

  

 

 

1. Ehibitionsvertoning

 

Elk jaar dat wij jion sommige imkerijtentoonstellingen in verschillende landen zal. Onze imkerijproducten zijn wereldwijd populor. Ons imkerijmateriaal wordt beschouwd als goede kwaliteit en beste prijs door zowel beekeepers als de detailhandelaars van het imkerijmateriaal

 

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 0

 

2.Factory vertoning

 

Onze fabriek heeft een reeks professionele machines en werken. Elk van onze imkerij wordt het materiaal strikt geïnspecteerd door onze kwaliteits testende mensen. Wij beloven onze producten zijn van goede kwaliteit. U kon op onze producten vertrouwen!

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 1

 

3. Klantenvertoning

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Whatsapp/Mobiel telefoonaantal: 0086 15982822244

Facebook: Liu Cherry

E-mail: beestar@myldhoney.com

cherrybeekeeping@myldhoney.com

Tel.: 0086 28 65487500

 

 

 

 

 

 


 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Bijenster

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

In 2011, werd ons bedrijf opgericht in Chengdu. Wij creeerden ons imkerijmerk „Bijenster“.

 

In 2012, geleidelijk aan groeide ons team. Wij zijn van plan om onze eigen fabriek in de komende jaren te vestigen.

 

In 2013, begonnen wij om onze samenwerkingsklant op lange termijn in dit jaar te hebben. Ons hard werk komt geleidelijk aan aan een juiste manier.

 

In 2014, begon ons bedrijf zich te ontwikkelen en groter te groeien dan voordien. Wij begonnen definitief om onze fabriek te bouwen.

 

In 2015, onze fabriek definitief geëindigd begin dit jaar.

 

Vanaf 2016 tot 2019, groeit ons bedrijf groter, sluiten aan more and more mensen zich bij ons en de klanten van verschillende landen bouwen samenwerking op lange termijn met ons!

 

Tot nu toe heeft ons bedrijf dozens mensen, en onze fabriek heeft ongeveer arbeiders onder 100. Wij verheugen ons over de hele wereld op elke klant! Hoop dat wij u kunnen helpen en de beste dienst verlenen voor u!

 

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

De bijenster is de one-stop winkel voor imkerijmateriaal en voorraden. Onze breed schikt van categorieën en de productdiversiteit, samen met onze concurrerende prijzen, staat ons toe om onze cliënten verschillende eisen, zoals onze cliënten in Zuid-Amerika of Europa tevreden te stellen, en hen te brengen aan een zeer efficiënte ervaring.

 

Het hart van ons bedrijf wordt gevestigd in de stad van Chengdu, in China, waar ons ervaren team de beste dienst aan onze klanten opstelt; het verkrijgen van de beste prijzen, uitvoerend regelmatige kwaliteit controleert op de producten, en het verkrijgen van de noodzakelijke documenten om de ingang van de goederen aan uw land te vergemakkelijken.

 

Wij zijn trots van onze manier om zaken en de goede verhoudingen te doen dat dit ons om met onze klanten toestond over de hele wereld te bouwen. Aarzel niet om ons te contacteren, zien wij ernaar uit u bij te staan!

Bedrijfteam

Wij hebben een beroepsteam dat met inbegrip van ontwerp en ontwikkelingsgroep, fabrikantengroep, kwaliteit het testen en de afdeling van de naverkoopdienst groeperen. 

 

1. Fabrikantenproces

 

Hier is het makende milieu en fabrikantenproces van de imkerijkleren, de bijenrokers, de houten kaders en de bijenwas in onze fabriek.

 

 China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 0

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 1

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 2

 

2. Kwaliteit het Testen

 

Onze qualiry testende inspecteurs zullen de kwaliteit en de veiligheid van onze goederen inspecteren nadat onze imkerijproducten elke keer worden gemaakt. Onze manager begeleidde één van onze buitenlandse klant om onze fabriek te bezoeken.

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 3

 

3. De dienst

 

Wij hebben duizenden imkerijmateriaal overzee in differentslanden uitgevoerd. Bijna elk van onze costomers onze goede dienst en kwaliteit heeft geprijst. Wij hebben zowel goed voor de dienst als na de dienst. Vóór u die uw goederen ontvangen, zullen wij contact met de scheepvaartmaatschappij houden en zullen uw goederen volgen tot u elk van uw goederen ontving. Na u die uw goederen ontvangen, als u om het even welke problemen met uw goederen hebt, kon u ons vertellen en wij zullen u oplossingen geven.

 

Gelieve te vertrouwen zowel op onze producten als onze dienst, zullen wij u de beste kwaliteit geven!

 

 

 

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star
Road van No.758renhe, Wenjiang-District, Chengdu-Stad, de provincie van Sichuan, China
Tel.:0086--15982822244
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Ruw Honey Bee Pollen Leverancier. © 2018 - 2021 bee-keepingequipment.com. All Rights Reserved.
gtag('config', 'UA-151973002-1');