Tel.:
Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star
Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Bijenster-Maak Uw Bijen Grote Ster zijn

Thuis

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Een paar woorden over ons
China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel
China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel
China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel
1 2 3

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Bijenster

 

 

De bijenster is de meest professionele one-stop imkerijplaat voor de klanten van de imkerijindustrie in de gehele wereld. De bijenwas, het bijenstuifmeel, het koninklijke gelei en imkerijmateriaal en honing het vullen het materiaal zijn onze netstromen. Breed schikt van categorieën en de productdiversiteit, samen met onze concurrerende prijzen, staat ons toe om onze cliënten verschillende eisen tevreden te stellen. Geen kwestie waar u van bent, wat de imkerijgewoonte u heeft, hier u kan de speciale imkerijproducten vinden om u tevreden te stellen en u te nemen een zeer perfecte ervaring.

De bijenster werd gevestigd van een familie van beekeepers aangezien 1980.Beekeeper Fang zeer goed in Henan-provincie omdat hij in imkerij zeer professioneel was werd gekend, zijn zijn bijenkolonies altijd sterker dan anderen en kunnen meer honing, koninklijk gelei en stuifmeel bebouwen. Veroorzaak de echte liefde van bijen, is hij zeer ijverig in het ontwikkelen van de zaken van de imkerijindustrie. 25 jaar geleden, begon de Hoektand om bijenkorven te produceren, zo verhoogden de houten kaders en toen de productiewaaier tot het blad van de bijenwasstichting, bijenrokers, imkerijkleren. Eerst, concentreerden wij ons hoofdzakelijk op de binnenlandse markt. Na stelde de Chinese binnenlandse imkerijmarkt zeer goed, met de ononderbroken uitbreiding van schaal tevreden, richtten wij 10 jaar geleden de Internationale Handelsafdeling op en begonnen onze de uitvoerreis. Na meer dan 30 jaar het harde werk, hebben wij ons nu ontwikkeld tot een globaal uitvoerig bedrijf het integreren van de imkerijmateriaal en bij producten, verwerking en verkoop.

Wij geloven altijd dat de Superieure Kwaliteit, de Concurrerende Prijs en de Beste Dienst de basisprincipes zijn om onze klantenwinst in de termly lange markt te helpen. Wij zijn trots van onze manier om zaken en de goede verhoudingen te doen die ons om met onze klanten toestaan over de hele wereld te bouwen. Aarzel niet om ons te contacteren, zien wij ernaar uit u bij te staan!

  

 

 

1. Ehibitionsvertoning

 

Elk jaar dat wij jion sommige imkerijtentoonstellingen in verschillende landen zal. Onze imkerijproducten zijn wereldwijd populor. Ons imkerijmateriaal wordt beschouwd als goede kwaliteit en beste prijs door zowel beekeepers als de detailhandelaars van het imkerijmateriaal

 

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 0

 

2.Factory vertoning

 

Onze fabriek heeft een reeks professionele machines en werken. Elk van onze imkerij wordt het materiaal strikt geïnspecteerd door onze kwaliteits testende mensen. Wij beloven onze producten zijn van goede kwaliteit. U kon op onze producten vertrouwen!

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 1

 

3. Klantenvertoning

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Whatsapp/Mobiel telefoonaantal: 0086 15982822244

Facebook: Liu Cherry

E-mail: beestar@myldhoney.com

cherrybeekeeping@myldhoney.com

Tel.: 0086 28 65487500

 

 

 

 

 

 


 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Bijenster

Aantal werknemers : 5~10

Jaarlijkse omzet : 200-500

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

In 1950, werd de Bijenster gevestigd van een familie van beekeepers. Na deze jarenontwikkeling, hebben wij ons nu ontwikkeld tot een globaal uitvoerig bedrijf het integreren bijenproducten en imkerijmateriaal, verwerking en verkoop.

 

China Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Bijenster--het meest professionele one-stop imkerijplatform, dat het eerste bedrijf die van de imkerijgroep uit verscheidene fabrieken van imkerijproducten is bestaan. Voor het helpen van onze klanten om de beste kwaliteit, de concurrerendste prijs en de beste naverkoopdienst te krijgen, dringen wij ons eeuwig bedrijfsprincipe aan: Eerlijk en oprecht ben aan alle klanten, slechts producten van de leverings100% de de zuivere natuurlijke bij en toebehoren van de goede kwaliteitsimkerij.

Bedrijfteam

Het bedrijf heeft een professioneel die team uit ontwerp en ontwikkelingsgroep, productie en verwerkende groep, kwaliteitscontrolegroep en de afdeling van de naverkoopdienst wordt samengesteld. Wij hebben vóór en na de goede dienst. Als er om het even welk probleem met uw goederen is, kunt u ons vertellen en wij zullen u een snelle en efficiënte oplossing geven. Tot dusver, hebben wij duizenden van imkerijmateriaal naar verschillende landen in het buitenland uitgevoerd. Bijna elke één van onze klanten prijste onze goede dienst en kwaliteit.

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star
Road van No.758renhe, Wenjiang-District, Chengdu-Stad, de provincie van Sichuan, China
Tel.:0086--15982822244
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Ruw Honey Bee Pollen Leverancier. © 2018 - 2021 bee-keepingequipment.com. All Rights Reserved.
gtag('config', 'UA-151973002-1');