Bericht versturen
BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE
E-mail cherrybeekeeping@myldhoney.com TEL.: 0086--18582997231
Thuis >
BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfprofiel

BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE

BIJENster OM UW PRACHTIG HONINGSleven TE VERHEERLIJKEN

  • CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfprofiel
  • CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfprofiel
  • CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfprofiel
  • CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfsvorm: Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper
Merken: Bijenster
Aantal werknemers: 5~10
Jaarlijkse verkoop: 200-500
Oprichtingsjaar: 2010
Exportp.c.: 80% - 90%
Inleiding

Bijenster

 

 

De bijenster is de meest professionele one-stop imkerijplaat voor de klanten van de imkerijindustrie in de gehele wereld. De bijenwas, het bijenstuifmeel, het koninklijke gelei en imkerijmateriaal en honing het vullen het materiaal zijn onze netstromen. Breed schikt van categorieën en de productdiversiteit, samen met onze concurrerende prijzen, staat ons toe om onze cliënten verschillende eisen tevreden te stellen. Geen kwestie waar u van bent, wat de imkerijgewoonte u heeft, hier u kan de speciale imkerijproducten vinden om u tevreden te stellen en u te nemen een zeer perfecte ervaring.

De bijenster werd gevestigd van een familie van beekeepers aangezien 1980.Beekeeper Fang zeer goed in Henan-provincie omdat hij in imkerij zeer professioneel was werd gekend, zijn zijn bijenkolonies altijd sterker dan anderen en kunnen meer honing, koninklijk gelei en stuifmeel bebouwen. Veroorzaak de echte liefde van bijen, is hij zeer ijverig in het ontwikkelen van de zaken van de imkerijindustrie. 25 jaar geleden, begon de Hoektand om bijenkorven te produceren, zo verhoogden de houten kaders en toen de productiewaaier tot het blad van de bijenwasstichting, bijenrokers, imkerijkleren. Eerst, concentreerden wij ons hoofdzakelijk op de binnenlandse markt. Na stelde de Chinese binnenlandse imkerijmarkt zeer goed, met de ononderbroken uitbreiding van schaal tevreden, richtten wij 10 jaar geleden de Internationale Handelsafdeling op en begonnen onze de uitvoerreis. Na meer dan 30 jaar het harde werk, hebben wij ons nu ontwikkeld tot een globaal uitvoerig bedrijf het integreren van de imkerijmateriaal en bij producten, verwerking en verkoop.

Wij geloven altijd dat de Superieure Kwaliteit, de Concurrerende Prijs en de Beste Dienst de basisprincipes zijn om onze klantenwinst in de termly lange markt te helpen. Wij zijn trots van onze manier om zaken en de goede verhoudingen te doen die ons om met onze klanten toestaan over de hele wereld te bouwen. Aarzel niet om ons te contacteren, zien wij ernaar uit u bij te staan!

  

 

 

1. Ehibitionsvertoning

 

Elk jaar dat wij jion sommige imkerijtentoonstellingen in verschillende landen zal. Onze imkerijproducten zijn wereldwijd populor. Ons imkerijmateriaal wordt beschouwd als goede kwaliteit en beste prijs door zowel beekeepers als de detailhandelaars van het imkerijmateriaal

 

 

CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfsprofiel 0

 

2.Factory vertoning

 

Onze fabriek heeft een reeks professionele machines en werken. Elk van onze imkerij wordt het materiaal strikt geïnspecteerd door onze kwaliteits testende mensen. Wij beloven onze producten zijn van goede kwaliteit. U kon op onze producten vertrouwen!

 

CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfsprofiel 1

 

3. Klantenvertoning

 

CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Whatsapp/Mobiel telefoonaantal: 0086 15982822244

Facebook: Liu Cherry

E-mail: beestar@myldhoney.com

cherrybeekeeping@myldhoney.com

Tel.: 0086 28 65487500

 

 

 

 

 

 


 

Service

Bee Star - het meest professionele one-stop bijenteeltplatform, het eerste bedrijf van de bijenteeltgroep dat bestaat uit verschillende fabrieken voor bijenteeltproducten.Om onze klanten te helpen de beste kwaliteit, de meest concurrerende prijs en de beste after-sales service te krijgen, dringen we aan op ons eeuwige bedrijfsprincipe: wees eerlijk en oprecht tegenover alle klanten, lever alleen 100% pure natuurlijke bijenproducten en bijenteeltaccessoires van goede kwaliteit.

CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

In 1950 is Bee Star ontstaan ​​uit een imkersfamilie.Na de ontwikkeling van deze jaren hebben we ons nu ontwikkeld tot een wereldwijd alomvattend bedrijf dat bijenproducten en bijenteeltapparatuur, verwerking en verkoop integreert.

CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Het bedrijf heeft een professioneel team dat bestaat uit een ontwerp- en ontwikkelingsgroep, een productie- en fabricagegroep, een kwaliteitsinspectiegroep en een after-sales serviceafdeling.We hebben goede service voor en na.Als er een probleem is met uw goederen, kunt u het ons vertellen en wij zullen u eensneleend effectieve oplossing.Tot nu toe hebben we duizenden bijenteeltapparatuur geëxporteerd naar verschillende landen in het buitenland.Vrijwel al onze klanten prezen onze goede service en kwaliteit.

CHINA BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE Bedrijfsprofiel 0

Contacteer op elk ogenblik ons

0086--18582997231
Road van No.758renhe, Wenjiang-District, Chengdu-Stad, de provincie van Sichuan, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons
gtag('config', 'UA-151973002-1');