Bericht versturen
BEE STAR TO GLORIFY YOUR WONDERFUL HONEY LIFE
E-mail: cherrybeekeeping@myldhoney.com TEL.: 0086---18582997231
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about HOEVEEL KOST HET OM MET IMKERIJ TE BEGINNEN?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

HOEVEEL KOST HET OM MET IMKERIJ TE BEGINNEN?

2020-12-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over HOEVEEL KOST HET OM MET IMKERIJ TE BEGINNEN?

Sommige dingen zouden nooit moeten worden berekend. Ik leerde jaren geleden deze basisles velen van een het schaatsen bus. Nadat ik mijn eerste gouden medaille won — o.k., was het één of ander soort gele metaalmedaille — Ik probeerde om het geld overeen te komen dat ik aan vleten, lessen, pisteprijzen, reis, competities, praktijkkleren heb besteed, uit sequined kostuums, motels, en maaltijd. Het bedrag was wankelend. Toen ik dit aan mijn bus, zei hij, „nooit vermeldde voeg samen het toe. Het ruïneert de vreugde.“

U kon zijn raad bekijken zoals zelf-dienend; toch was ik een wezenlijk deel van zijn maaltijdkaartje. Maar emotioneel, was hij absoluut correct. Waarom ruïneer een goede zaak door fulminating over de kosten?

Later jaren, echter, herwaardeerde ik die uitgaven. Tegelijkertijd schaatste ik, ik veel gedachte niet aan de alternatieve kosten gaf om zodat vele die uren bij de piste te besteden, uren het wekken bij 4 a.m. worden doorgebracht zes dagen per week om voldoende praktijktijd te krijgen die, die duizenden zich herhalende cijfers vinden, en op mijn bedelaar verpletteren tot het purper was. Ik slaagde er niet in om de kosten van de dubbele gecompliceerde breuk van mijn been dat me tweemaal in het ziekenhuis zetten, titaniumstaaf dat ik nog rond binnen draag, en rehab te omvatten die zowel pijnlijk als boring was.

Maar maar toch, was het schaatsen één van de beste delen van mijn leven. Ik gleed jarenlang aan muziek, en de wijsjes ik schaatste om me met adrenaline en nostalgie nog toen te vullen. Het was duur, dwong me om op pindakaas en gelei te overleven, en me achter carrière-wijs te plaatsen. Maar zou ik het allen opnieuw doen? Geen vraag.

laatste bedrijfsnieuws over HOEVEEL KOST HET OM MET IMKERIJ TE BEGINNEN? 0

Een geschikte kuil van het huisgeld

De binnenplaatsimkerij is niet veel verschillend. Enkel als het schaatsen, zijn de beginkosten handelbaar, maar aangezien uw rente stijgt, dat doen uw kosten.

U realiseert spoedig de beginnersuitrusting u ongeveer zo opgewekt was niet begint uw behoeften te behandelen, zodat verwerft u één meer ding en dan een andere. Het neemt niet long before u honderden besteedt, als niet duizenden, meer dan u voorzagen. En de nieuwe bestelwagen die u hebt moeten om vervoeren het allen rond? Wij zullen aan dat in een ogenblik krijgen.

Aanvang met de grondbeginselen

Zo wat kosten de grondbeginselen nu in 2021? Goed, gebeur ik enkel om een stapel nieuwe die catalogi te hebben op mijn bureau worden opgestapeld, zodat maken een lijst.

Beekeepers debatteert over alles, zodat is wat een beginner nodig heeft een punt van geschil. In elk geval die, moest ik ergens beginnen, zo hier is een lijst op de uitrusting van een typische beginner wordt gebaseerd:

 

 • 2 tien-kader kroostdozen, met inbegrip van kaders en plastic stichting
 • 2 tien-kader middelgrote supers, met inbegrip van kaders en plastic stichting
 • buiten ineenschuivende dekking
 • binnendekking
 • bodemraad, met inbegrip van ingangsreductiemiddel
 • koningin excluder
 • bijenborstel
 • bijenkostuum
 • handschoenen
 • bijenkorfhulpmiddel
 • roker
 • het boek van de beginner

 

Volgens de catalogi, zal die afgekorte lijst u plus-of-plus-or-minus $550, afhankelijk van de kwaliteit van punten zoals het bijenkostuum, de roker, en handschoenen kosten. Natuurlijk, omvat de uitrusting van de beginner niet de bijen.

Deze dagen, is een pakket rond $200, afhankelijk van het verschepen. Een nuc, die vaak een betere keus voor een beginner is, zal rond hetzelfde bedrag lopen, maar u zult moeten gaan krijgt het. Met om het even welk geluk, zal uw oogstpunt binnen 500 mijlen zijn — of misschien niet. Als u niet zo gelukkig bent, kunt u voor het onderbrengen en de maaltijd van een nacht moeten opspringen.

Nochtans, als u werkelijk het bijenboek leest, adviseren het u zeer waarschijnlijk om met minstens twee bijenkorven en twee kolonies te beginnen, zodat kunt u de kosten van woodenware en de bijen verdubbelen. Als u beslist de twee-bijenkorf raad te nemen, bent u goed in vier cijfers op uw eerste dag van imkerij.

laatste bedrijfsnieuws over HOEVEEL KOST HET OM MET IMKERIJ TE BEGINNEN? 1

Nooit genoeg materiaal

Het probleem is u nog heeft genoeg materiaal niet. Op dag één, zult u één of ander soort voeder voor elke bijenkorf en iets nodig hebben om de voeder aan te brengen. U zult waarschijnlijk uw bijen voor mijten moeten spoedig behandelen nadat zij aankomen — of minstens klaar ben aan, enkel voor het geval dat. Deze dagen schijnt iedereen dierbaar van oxalic zuurdamp te zijn, die oxalic zuur ($45), minstens een helft-gezicht ademhalingsapparaat met patronen ($60-90), een verstuiver (zich van $130 tot $500 uitstrekken, geven-of-opbrengst), en gewoonlijk een 12 voltbatterij of een draagbare generator die vereist ($?).

Ja, bestaan er alternatieven. U kunt vele soorten mijtbehandeling kopen, elk die met een lijst van pros komen - en - cons. Maar in elk geval, zou u uw mijtlading, een activiteit moeten tellen die een kleverige raad of één of ander type van testuitrusting kan vereisen. U zult waarschijnlijk meer geld per jaar aan mijten dan bijen besteden, zodat overziet geen uitroeiing tijdens uw financiële rekening.

Overzien noodzaak

De originele overeenkomst ik met mijn echtgenoot, Rijken regelde, was dat hij niet te hoeven om eender wat met bijen te doen — zij waren strikt mijn ding. Maar ik realiseerde spoedig dat ik geen volledige dozen kon opheffen, en ik had ernstige hulp nodig.

Zo toegevoegd aan mijn uitgave was de lijst een bijenkostuum voor hem, en handschoenen, een sluier, een helm, en een EpiPen. EpiPen vereiste een artsenbezoek en een voorschrift — alle uitgaven had ik geen komst gezien. Later, toen ik een outyard op de plaats van een vriend hield, moest ik beschermende slijtage voor hem verstrekken ook, zodat kon hij zijn gazon zonder vrees maaien.

Bijenkorftribunes en rotsmuren

Vaak, is het niet het imkerijmateriaal zelf dat, maar de verwante projecten zo duur is. Nadat de Rijken gebouwd mijn eerste permanente bijenkorf zich bevinden, concreted in de grond, realiseerden wij het een dak vergde. Waar wij leven, gebeurt de regen negen maanden op eind, zodat pasten wij een dak retroactief aan dat het grootste deel van de regen weg houdt en sommige soorten vorm ophoudt.

Na de tweede bijenkorf werd de tribune gebouwd — dit keer met een vooraf opgevat dak — de grond achter het begon weg afwerpend. Na de helft van een seizoen, kon me ik niet meer achter de bijenkorven bevinden te werken, maar moest me naast of vooraan bevinden. Wij beslisten definitief wij een rots behoudende muur nodig hadden.

Wij kochten een bos van individueel geselecteerde eenmansrotsen, elk waarvan twee mensen om zich nam te bewegen. Aangezien alles hier op een helling is — behalve het moerassige deel dat onder zwarte mest de consistentie van geranselde aardappels is — wij vervoerden elke één langs wortel-encrusted individueel weg in een handvrachtwagen, die enkel over allebei van ons doodde.

De rotsmuur deed het werk, en nu het groene bemoste materiaal overal het heeft gekweekt, kijkt het koel, als iets kunnen de oude Romeinen gebouwd hebben gebruikend legioenen van steenhouwers met het verbruiksleven en boom-boomstam rollen.

Ik herinner niet aan hoeveel besteedden wij aan stenen en levering, enkel geen die zij dat materiaal weg geven. Het werk, herinner ik me, en tijd het bestede doen het waren niettemin massief.

Het geld van het bijenuittreksel

Als u het in imkerij genoeg lang maakt om een honingsgewas te krijgen, kunt u beginnen over een trekker te denken. Nu is er een onderwerp met dollarrekeningen in bijlage. Één van de problemen met trekkers is dat….

Contacteer op elk ogenblik ons

0086---18582997231
Nr. 21, 3e verdieping, gebouw 1, nr. 888 Jilong Road, Chengdu High-tech Zone, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons
gtag('config', 'UA-151973002-1');